Andersom

Vismarkt 23, Utrecht

2/5(36)
non vérifié

Services

éditer
payer par carte zone fumeur stationnement facile L'information n'a pas été vérifiée par Greenmeister.

Heures d'ouverture

éditer

Critiques

20
topcomment

Shop met beperkte variatie in het menu, gericht op snelle verkoop. Je kunt beneden zitten, maar de sfeer is niet meer wat ie geweest is. Vanwege de centrale ligging bij de Dom is Andersom populair onder toeristen. Ze verkopen toch wel, dus hebben weinig prikkel om te vernieuwen of te verbeteren.

13

Slechte toeristenshop, met roddelend personeel.

12

Personeel stond liever met elkaar te lullen dus dan begin je al goed. Ik wat voorgerolde joints gehaald, eentje opgerookt, voelde helemaal niks. Check een van de andere, bijna alleen maar tabak, praktisch geen wiet te bekennen. Lekker, jongens. Zo kan ik het ook.

8

Je kan beter je hasj of wiet op straat kopen want die zijn nog eerlijker dan de mensen bij deze shop. Ze naaien je, geven andere goedkopere soorten mee en naaien met gewicht.

6

Voorgedraaide joints is bijna alleen maar tabak, echt slecht. Onvriendelijk personeel. Ik mijd ze voortaan.

4

Jointje gehaald. Voelde bijna niks, daar gaat m’n 4 euro. Ook had ik het idee dat de mannen aan de bar mij belachelijk maakte.

3

slechte wiet verkopen vaak rommel niet meer halen

3

Net AMG gerookt wat een vieze muffe meuk en een paar maanden geleden thors hammer idem dito en jaren geleden Amnesia ook supergoor dus al met al kutshoppa

2

Ongezellige shop met personeel die je maar nauwelijks aankijkt. Niet leuk om binnen te komen, beetje ongemakkelijk zelfs. Veel te duur ook, zeker voor de kleine en slecht gevulde joints die ze verkopen. Voel me genaaid, ik kom er nooit weer en raad jullie hetzelfde aan. Helaas kan ik geen 0 sterren geven.

2

Was net aan de beurt en kon maar beter meteen zeggen wat ik moest hebben en anders kon in opflikkeren. Er is veel beters te krijgen in Utrecht geen enkele reden om hier nog naartoe te gaan

2

Waardeloos

2

Ik woon in het buitenland en ga altijd langs een paar shopjes als ik terug op bezoek ben. Zo ook deze, maar ik vond het matig. Personeel was kortaf en onvriendelijk. Twee voorgedraaide joints gekocht: haze en hasj. Allebei zeer licht gevuld, weinig effect. Duidelijk gemunt op de toeristen-euro. Bonus-ster omdat de man beneden wel tof was, en de rookruimtes op zich wel okay sfeer hebben.

2

Slechte bediening

2

Kanker slechte shop . Asociale kut brulapen

1

Amnesia Haze Joint und Amnesia Haze Gras,beides von sehr schlechter Qualität,31 € für nichts!!!Nicht rauchbar,erzeugt extremen Husten und schmeckt sehr bitter. Dann lieber Amsterdam The Reefer!!!

1

Slechte shop , vieze poephasj , ondergespoten wiet. Onvriendelijk personeel. Vanwege centrale ligging nog steeds open maar zeker moeite waard om uittewijken naar andere shop

1

Geen top shop. De voorgedraaide joints zijn matig en het personeel straalt ook niet echt vriendelijkheid uit. Wiet kwaliteit kan veel beter (vooral voor de prijs), ruikt soms nogal chemisch.

1

Matige shop. Voorgedraaide joints sowieso niet halen. Meeste wietjes en hasjesj zijn ook vrij matig, sommige slechter dan straat kwaliteit. Afghaan hasj zeker niet kopen, ik weet niet waar dat mee versneden is maar het is niet gezond. Ze naaien je heel hard met de hoeveelheid als je niet oppast. Je moet vragen aan het personeel of ze de wiet of hasj wegen voor je gezicht dan naaien ze je niet. Voor de rest is de sherezada hasj wel van top kwaliteit en een aanrader.

1

Ze hebben soms wel prima aanbiedingen maar het personeel is zo kanker vervelend dat ik bijna alleen voor die reden nooit terug wil komen. Ze zijn nooit aardig, kijken je nooit normaal aan, praten alleen maar met elkaar. Een keer werden ze tijdens werk gebeld, en toen gaven ze voor de grap hun telefoon AAN MIJ! Wat een kanker plek dit, borderline gepest daarbinnen.

0

Gemiddelde kwaliteit, goeie hasj maar de wiet ruikt sterk naar top-rot en chemicaliën. Gespannen sfeer beneden. En beperkte menukaart.

0

Het is jammer wat er met Andersom gebeurt is. Hier mijn eerste ervaringen opgedaan, lang lang geleden een hele mooie purple haze gekocht hier, die was heerlijk, en de haze jointjes waren ook goed de moeite waard. Maar tegenwoordig niet meer, al jaren het zelfde menu en ik kan inderdaad het commentaar hier verder onderschrijven.

0

Klein, handig als je in Utrecht centraal bent en een lekker wietje wilt halen. Haal de A.M.G, en niks anders.

0

Weinig keuze in soorten, de soorten die ze hebben zijn allemaal matig en smaken niet goed. Je word afgezet met hoeveel gram je krijgt. Personeel is onvriendelijk. Mijd deze shop.

0

Aso’s met slechte assi

0

Good

0

Ik woon in het buitenland en ga altijd langs een paar shopjes als ik terug op bezoek ben. Zo ook deze, maar ik vond het matig. Personeel was kortaf en onvriendelijk. Twee voorgedraaide joints gekocht: haze en hasj. Allebei zeer licht gevuld, weinig effect. Duidelijk gemunt op de toeristen-euro.

0

Hier na lange tijd weer een keer langs geweest voor wat 'Thors Hammer'. Hij was eerst nogal mild, maar de kwaliteit is duidelijk beter geworden! Zou alleen de voorgedraaide hier niet halen.

0

De enige reden dat ze klanten hebben is dat er veel toeristen komen. Niemand komt hier twee keer. Zoals de bewaking tegen je praat zo praat je nog niet tegen je hond.

0

Heel onbeleefd personeel

0

Tering lijers geven me Afghaan hasj terwijl ik super polm bestel

0

Power kush, more like weak ass shit. oude troep, valt als as uit elkaar. Haast geen effect van gekregen. Koop hier niet! letterlijk ELKE ANDERE SHOP is beter!

0

Ik kom er al jaren en ben altijd erg tevreden over de kwaliteit, ook klantvriendelijkheid is prima in orde. Ik blijf zeker komen! 🧡

-1

Good place

-4

Chille shop met vriendelijk personeel

-5

Goede shop, kwaliteit is kaolo goed! En je kunt er chill zitten

-6

Een goede plek

-6

Relaxte shop van utrecht goed personeel