Andersom

Andersom

Zone fumeurs
Payer par carte
Parking
Touristes autorisés

Coffeeshop non vérifié

Ce coffeeshop n'a pas été vérifié par Greenmeister et les informations peuvent être erronées. Cliquer sur 'edit' pour mettre à jour les informations.

Menu

updated: 5/3/2023

 • sativa

  silver haze

  Boutique

  3,1 out of 5 stars

  40 notes
  €€€€
 • sativa

  amnesia haze

  Boutique

  3,6 out of 5 stars

  75 notes
  €€€€
 • indica

  sour diesel

  Boutique

  2,5 out of 5 stars

  2 notes
  €€€€
 • sativa

  thor's hammer

  Boutique

  3,9 out of 5 stars

  202 notes
  €€€€

À propos du coffeeshop Andersom

Ce coffeeshop et les informations sur cette page n'ont pas été vérifiés par Greenmeister - ils sont maintenus mis jour par des utilisateurs comme toi. Si tu as trouvé des informations incorrectes, tu peux modifier ce coffeeshop.

Adresse : Vismarkt 23, Utrecht

Horaires d'ouverture

Jour Ouvert- Fermé
Lundi -
Mardi -
Mercredi -
Jeudi -
Vendredi -
Samedi -
Dimanche -

Avis

2.3 out of 5 stars

Basé sur 50 avis

Review data

5 star reviews

12%

4 star reviews

6%

3 star reviews

24%

2 star reviews

14%

1 star reviews

44%

Avis Andersom

Aide la communauté en partageant ton expérience avec shop.

Recent reviews

08-05-2024

2024 er is een hoop veranderd, vriendelijke mensen helaas kan je niet meer beneden zitten (i.v.m. gemeente) maar als je weet wat er is of als het rustig is je het gewoon even vraagt geweldige shop (ik ben wel een beetje bijvooroordeeld door dat ik hier al meer dan 24 jaar kom met tusen poses van 3 tot 4 jaar.)

+1
  🍃 janeiro

  04-01-2019

  Slechte toeristenshop, met roddelend personeel.

  +18
   🍃 dutchdude91

   28-01-2019

   Personeel stond liever met elkaar te lullen dus dan begin je al goed. Ik wat voorgerolde joints gehaald, eentje opgerookt, voelde helemaal niks. Check een van de andere, bijna alleen maar tabak, praktisch geen wiet te bekennen. Lekker, jongens. Zo kan ik het ook.

   +16
    🍃 sander

    29-03-2018

    Shop met beperkte variatie in het menu, gericht op snelle verkoop. Je kunt beneden zitten, maar de sfeer is niet meer wat ie geweest is. Vanwege de centrale ligging bij de Dom is Andersom populair onder toeristen. Ze verkopen toch wel, dus hebben weinig prikkel om te vernieuwen of te verbeteren.

    +14
     🍃 alexius

     14-06-2019

     Je kan beter je hasj of wiet op straat kopen want die zijn nog eerlijker dan de mensen bij deze shop. Ze naaien je, geven andere goedkopere soorten mee en naaien met gewicht.

     +10
      🍃 psu24

      psu24

      1 / 5

      19-04-2019

      Voorgedraaide joints is bijna alleen maar tabak, echt slecht. Onvriendelijk personeel. Ik mijd ze voortaan.

      +6
       🍃 dank

       dank

       1 / 5

       04-09-2019

       Net AMG gerookt wat een vieze muffe meuk en een paar maanden geleden thors hammer idem dito en jaren geleden Amnesia ook supergoor dus al met al kutshoppa

       +5

        28-05-2022

        Typical tourist coffeeshop.

        +4
         🍃 bigsmokeii

         28-02-2021

         Ze hebben soms wel prima aanbiedingen maar het personeel is zo kanker vervelend dat ik bijna alleen voor die reden nooit terug wil komen. Ze zijn nooit aardig, kijken je nooit normaal aan, praten alleen maar met elkaar. Een keer werden ze tijdens werk gebeld, en toen gaven ze voor de grap hun telefoon AAN MIJ! Wat een kanker plek dit, borderline gepest daarbinnen.

         +4
          🍃 jola_lola

          31-05-2019

          Jointje gehaald. Voelde bijna niks, daar gaat m’n 4 euro. Ook had ik het idee dat de mannen aan de bar mij belachelijk maakte.

          +4
           🍃 jdh

           jdh

           2 / 5

           06-06-2019

           Ik woon in het buitenland en ga altijd langs een paar shopjes als ik terug op bezoek ben. Zo ook deze, maar ik vond het matig. Personeel was kortaf en onvriendelijk. Twee voorgedraaide joints gekocht: haze en hasj. Allebei zeer licht gevuld, weinig effect. Duidelijk gemunt op de toeristen-euro. Bonus-ster omdat de man beneden wel tof was, en de rookruimtes op zich wel okay sfeer hebben.

           +3

            10-10-2021

            Bij binnenkomst kam er gelijk een mannetje met de v van securitie op ze borst naar me toe lopen met de vraag of ik wel wat ging halen anders moest ik maar op kkr ofzo uiteindelijk een prima wietje alleen de prijs verhouding is erg krom bij de shop. Vergelijkbaar met coffeeshop Miami uit Terneuzen. Al met al een trieste bedoeling

            +2
             🍃 benjamin030

             03-10-2020

             Kanker slechte shop . Asociale kut brulapen

             +2
              🍃 lb

              lb

              1 / 5

              10-07-2020

              De enige reden dat ze klanten hebben is dat er veel toeristen komen. Niemand komt hier twee keer. Zoals de bewaking tegen je praat zo praat je nog niet tegen je hond.

              +2
               🍃 mrmixit

               19-09-2019

               Ongezellige shop met personeel die je maar nauwelijks aankijkt. Niet leuk om binnen te komen, beetje ongemakkelijk zelfs. Veel te duur ook, zeker voor de kleine en slecht gevulde joints die ze verkopen. Voel me genaaid, ik kom er nooit weer en raad jullie hetzelfde aan. Helaas kan ik geen 0 sterren geven.

               +2