Barbershop

Barbershop

Zone fumeurs
Payer par carte
Parking
Touristes autorisés

Coffeeshop non vérifié

Ce coffeeshop n'a pas été vérifié par Greenmeister et les informations peuvent être erronées. Cliquer sur 'edit' pour mettre à jour les informations.

Menu

 • amnesia haze

  3,1 out of 5 stars

  56 notes

  Boutique

  €€€€
 • G13

  indica

  G13

  0 out of 5 stars

  0 notes

  Boutique

  €€€€
 • moby dick

  2,3 out of 5 stars

  3 notes

  Boutique

  €€€€
 • powerplant

  2,4 out of 5 stars

  5 notes

  Boutique

  €€€€
 • lemon kush

  hybride

  lemon kush

  3 out of 5 stars

  5 notes

  Boutique

  €€€€
 • blue cookies

  0 out of 5 stars

  0 notes

  Boutique

  €€€€
 • birthday cake

  4 out of 5 stars

  4 notes

  Boutique

  €€€€€

À propos du coffeeshop Barbershop

Ce coffeeshop et les informations sur cette page n'ont pas été vérifiés par Greenmeister - ils sont maintenus mis jour par des utilisateurs comme toi. Si tu as trouvé des informations incorrectes, tu peux modifier ce coffeeshop.

Adresse : Kerkstraat 24, Hellevoetsluis

Horaires d'ouverture

Jour Ouvert- Fermé
Lundi -
Mardi -
Mercredi -
Jeudi -
Vendredi -
Samedi -
Dimanche -

Avis

3 out of 5 stars

Basé sur 12 avis

Review data

5 star reviews

8%

4 star reviews

42%

3 star reviews

17%

2 star reviews

8%

1 star reviews

25%

Avis Barbershop

Aide la communauté en partageant ton expérience avec shop.

Recent reviews

🍃 skaflan

15-12-2018

Vaak best matige wiet ! Maarja t is wel te doen omdat ik niks anders in de buurt heb

+7
🍃 freek

freek

3 / 5

24-07-2019

aardig personeel op die oudere man na dies is altijd sagerijnig en alles is te veel gevraagd. kwaliteit wiet/hasj is oke verwacht niks speciaals of goeds. prijzen zijn veel te duur voor de hoeveelheid die je krijgt. wat dom is want als zr dat fixen krijgen ze t 2x zo druk

+2
🍃 buildrunner

29-05-2022

Verdomd goed, over de hasj mag je ook niet klagen. De afgewerkte voegen zijn ook erg goed. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Parkeren in de buurt. Absoluut aan te bevelen. Ik kom graag. Vijf van de vijf verdiende sterren.

+1
🍃 Groentesoep

08-10-2021

Champagne hasj en super polm zijn aan te raden, afghaan mindere kwaliteit maar daar is de prijs ook naar. Wedding cake sinds kort weer te krijgen, ook erg goed te doen. Personeel altijd vriendelijk, nooit te beroerd voor een praatje of uitleg.

+1
🍃 daimm

daimm

4 / 5

21-02-2021

Sinds kort is de kwaliteit "omhoog" gegaan.. Staat tussen haakjes voor een reden, want het is net Russian-roulette soms, zelfs met strains die (normaal gesproken) altijd van hoge kwaliteit zijn. Veel van het product is of slecht gedroogt een zelf bedachte strain naam etc etc. Maar de keren dat ze iets goed hebben dan is het ook echt GOED. Orange Sherbert, TrainWreck en de WeddingCake die ik daar recentelijk had gehaald waren mid tot top shelf quality zou ik zeggen. Natuurlijk niet Cali kwaliteit of wat dan ook maar hey wat verwacht je. Personeel is.. apart? I guess hahaha, beste manier om ze te beschrijven. Zijn ontzettend aardige mensen maar in het begin wel wat kortaf en bold zou ik zeggen. Maar na een paar keer komen verandert dat al snel. Helaas is dit de enige shop ook in de buurt van mij, wat competitie niet echt een ding maakt waardoor ik denk dat de kwalitiet niet altijd het beste van het beste is. Uiteraard is het het wel waard om eens even langs te gaan en te ontdekken!

+1
🍃 lizzy

lizzy

4 / 5

15-08-2019

Écht goedkoop zijn ze niet. Wiet rook ik niet, personeel is erg eerlijk over de kwaliteit soorten hasj, hier ben ik 9 van de 10 keer erg tevreden mee. Gewoon vriendelijke mensen. (Hahahaha, óók die "ouwe chagrijn" 😂 )

+1

01-03-2022

Not bad. Power plant and edellweise is allways in the same priece and same good quality!

0
🍃 lux

lux

1 / 5

12-01-2021

ben er al vaker geweest, en normaal goede ervaringen, tot ik gisteren voor 40 euro powerplant kocht voor 9 euro per gram, welke ik thuis stevig rookte en tot mijn verbazing TOTAAL HELEMAAL COMPLEET NIETS voelde, ook de smaak en geur waren vreemd. was het maar matige weit dan was ik nog een beetje high geweest, maar helaas. totaal 0.0 effect. en daar zit ik dus nu mee, een dikke zak oregano. HIER KOM IK NIET MEER.

0
🍃 de duitser

03-08-2019

Op zich een goede en mooie coffeeshop maar helaas hebben ze zelden normale wiet. Dit in combinatie met prijzen waar je een exclusieve wietsoort van zou verwachten is het niet bepaald prettig te noemen. Soms is de wiet goed maar dat is ongeveer 1 op de 10 keer dus 9 keer slechte veel te dure wiet. Vaak met een muffe smaak en soms ook nog vochtig . Het personeel is wel heel vriendelijk op die oude man na , geen idee wie dat is maar mijn wiet koop ik liever bij het andere personeel.

0
🍃 relic

relic

2 / 5

04-04-2020

Vrij duur voor de duurste wiet die op zijn best redelijk te noemen is maar zeker geen garantie. De goedkopere soorten zijn vaak net goed genoeg voor kussen vulling. Personeel altijd wel vriendelijk, maar slim is om eerst ff te kijken hoe het eruit ziet en of het een betere geur heeft dan gedroogd gras. Teleurstellingen zijn namelijk echt geen uitzondering. Jammer ook dat er geen enkele concurrentie in de buurt is!!!!

-1

10-09-2019

Simpel weg te duur. Rij liever op en neer naar Rotterdam. Kwaliteit niks mis mee. Alleen in Rotterdam krijg je 2x zoveel. Ken veel mensen die dat ook doen.

-1
🍃 darkrebel

20-10-2018

Gezellig personeel en meestal wel lekkere wietjes te halen. De prijzen zijn ook niet zo achterlijk hoog dus wel een aanrader! Zelfde geldt voor de hasj!

-4

Offres exclusives Greenmeister
Produits indispensables

Les meilleures offres sur des produits premiums, exclusivement pour les membres de Greenmeister. Offres limitées !

Greenmeister hoodie black
Greenmeister hoodies white
Greenmeister longsleeve black
Greenmeister hoodies white and black
Greenmeister sweatpants black
Greenmeister tracksuits black & olive