Casa

Amerikaweg 145, Zoetermeer

2.3/5(38)
non vérifié

Services

éditer
payer par carte stationnement facile zone fumeur L'information n'a pas été vérifiée par Greenmeister.

Heures d'ouverture

éditer

Critiques

18
topcomment

Heel slecht

14

Slechtste coffeeshop waar ik ooit geweest ben. Voor minder geld krijg je bij een andere coffeeshop meer en betere wiet.

13

Echt freaking slecht, heel soms geweest uit nood, alle wiet ruikt zowat hetzelfde. Als ik daar savonds iets van rook, kan ik bijna janken, zo slecht is het.

9

Wanneer wordt deze shop eens uitgeroepen tot slechtste coffeeshop van NL!? Zeer slechte wiet en geen constante kwaliteit. Ze geven om de week een willekeurig naampje aan om de arme verslaafden een loer te draaien. Het is of veel te uitgedroogd alsof je een oude sigaar rookt. Of het is veel te nat met toprot en schimmelvorming. (kijk hier meer uit, want je kan er zelfs goed ziek van worden) Het meest ergerlijke zijn de dames achter het loket. Ze weten helemaal niets van cannabis. Ze zeggen maar wat, en als je ze door hebben dat jij er wel verstand van hebt gaan ze vervelend en chagrijnig tegen je doen. Typisch een shop waar het alleen om geld draait. Wees gewaarschuwd!

8

Totaal geen constante kwaliteit. Als ze een bepaald wiet soortje verkopen, en je vraagt een week later om deze selfde wiet, dan is het totaal andere wiet wat ze dan aan je verkopen. (daar kom je later pas achter, omdat ze het zakje door dubbelglas ruit laten zien) Als je daar iets van zegt, dan krijg je een grote mond dat je maar beter weg kan blijven. Vreemde gang van zaken in deze shop. Volgens mij wordt er ook gerommeld met de wiet. Ik krijg ook vaak huiduitslag als ik wiet van deze shop heb gerookt. Gemeente Zoetermeer, doe eens een Lab Check met deze (vermoedelijke bespoten) wiet.

5

Slechste coffeeshop ooit waarom wordt zoetermeer niet beter gegunt

3

beter geen shop dan een kanker slechte shop in 079 hoop dat ie snel verwijnt

3

Afschuwelijke shop. Je betaalt meer (ok de takken zijn dan wel verwijderd), maar je mag wel 30 gram in je J stoppen, wil je wat merken. Het is allemaal heel slap en wat eerder al gezegd is, het ruikt allemaal hetzelfde. Daarbij komt, 20 euro voor 1,4 gram 'Silver is gewoon belachelijk.

3

Goeie shop en dat voor de enigste in zoetermeer

3

Super coffeeshop 🎉

3

Leuke sfeer en hebben me goed geholpen met het uitzoeken van mijn eerste wietje!

3

Caza is als het smegma wat onder de voorhuid van je penis zit Caza is als poep onder je linkerschoen in een flue'tje

3

Ga naar de eerste de beste toeristen shop in Leiden of Den Haag...het is dan al je geld waard. Ze hebben al decennia een monopolie en willen je geld...als ze je stoned zouden willen dan had ik je dat eerlijk verteld.

3

Super gezellig personeel en duur valt mee alles wordt verkocht per 1.3 gram

2

Voor de jeugd is de wiet best genoeg maar voor de wat oudere smokers is dit natuurlijk een aanfluiting en 'bediening achter het loket' is dramatisch te noemen.

2

Mensen zijn volgens mij bij de verkeerde shop geweest want deze recensies zie ik totaal niet terug in de shop zelf.

2

beter geen coffeeshop dan een 1 Kanker slechte weinig keus en nog duur ook enige 5 gram is silver deze shop is geen ster waard maar moest verplicht 1 geven van getsmokin

2

Slechtste coffeeshop. Ze zijn de enige in zoetermeer. Daardoor kunnen ze je net wat mindere kwaliteit geven. De vrouwen die daar werken zijn alles behalve vriendelijk. Slechtste shop waar ik geweest ben.

2

ga hier niet naar toe!

2

Echt heel slecht, ze verkopen voor veel te duur , de slechtste wiet die je je kan voorstellen. Qua smaak en textuur heel tegenvallend .... :(

2

Schande dat dit de enige coffeeshop is die Zoetermeer heeft, heel slecht spul en ik heb letterlijk elke soortje geprobeerd daar. Maar zolang ze met die rotzooi verdienen is het gewoon een geld graai.

1

Hebben er een aantal opdracht gekregen om het gemiddelde wat op te krikken. lol.

1

Heel slecht de voorgedraaide wietblow proeft naar komijn en je word er al helemaal niet stoned van ofz 🤢

1

Als je wil stoppen, moet je hier halen

1

Duurste en slechtste coffeshop die er bestaat allemaal slechte te vroeg geoogste producten

1

kak weed

1

BESPAAR JE CENTEN EN KOOP HIER NIKS! Je krijgt gewoon troep!!!! 3 gram gehaald paar uur geleden we hebben het opgerookt en raad eens?!?!?! NIKS! VOEL HELEMAAL NIKS. Ik doe normaal over 3 gram 2 weken! Belachelijk! Dit was me 5de en laatste keer hier rij liever naar Den Haag. Alsof ik aarde rook die opgespoten is met benzine

0

Super gezellig heid wiet goed

0

Ik weet niet waar de slechte reviews op gebaseerd zijn' maar Casa is gewoon een goede shop.. kom er al bijna 30 jaar.. kwaliteit kan "weleens" verschillen.. haal je haze, ww, bubble gum heb je gewoon goede lekker wiet (zakjes v. €15,- variërend 1,3/1,5gr) de iets mindere en goedkoper "Silver" va. €10,- is iets rommeliger, soms van goede kwaliteit soms "iets" minder. Dus als je goed wil.. moet je niet voor minder gaan' slechte reviews over personeel of wiet verdienen ze niet.. het is goed.. en in Zoetermeer zal je het ermee moeten doen. maar er is geen reden voor klagen.

0

Alleen home pom van casa is goeie

-1

Beste weed van de wereld COCO je mag ook Ra zeggen

-1

Honing polm hasj, 1.2 gram voor 12.50 Prima hasj, smaakt best lekker Personeel was aardig geen probleem mee gehad Jammer dat Zoetermeer maar 1 shop heeft, want ik lees alleen maar slechte reviews

-2

Wiet is minder dan middelmatig. En dan die vrouwen achter dat loket.... daar wordt niemand vrolijk van op de eigenaar na dan!?

-2

Enige coffeeshop. Veel klanten. Leuk personeel. Jammer dat er zoveel klachten staan en de positieve dingen niet gemeld worden. Zakjes zijn gemiddeld 15 euro voor 1.3 gram. Veel keuze.

-2

goeie shop en hele leuke en gezellige dames

-2

Ik ben enige tijd woonachtig in rotterdam maar de wiet daar is lang niet zo goed en goed gevuld dan casa in Zoetermeer alle shops in rotterdam lijken je te bedonderen en hier krijg je gezelligheid erbij en de cappuccino is ook erg lekker met een joint erbij

-3

Kanker goeie shit ouwe

-3

Slechtste shop waar ik tot dusver ben geweest. Mensen, vermijd deze plek . Als je goede wiet wil, maak dan een omweg langs Den Haag of Leiden. Want dit spul kan je niet eens wiet noemen. En ik ben al helemaal niet te spreken over het personeel. Werd heel onvriendelijk te woord gestaan, het ging ze puur om het geld, informatie geven doen ze niet, of met pijn en moeite. Het enige positieve is dat je puur betaalt voor de wiet. De takken zijn al verwijderd. Maargoed, als je dan vervolgens 50 euro moet neertikken om überhaupt iets te voelen schiet je er nog niets mee op. ;)

-3

Het is simpel, bij de casa is het een populariteitscompetitie. Als je een goed zakje wiet wil. Zal je met de dames achter het glas moeten flirten. De beter je dat doet, de meer je krijg en de beter de kwaliteit. Als ze je niet leuk vinden en jij de dames achter het glas niet op een paddenstoel zet. Zoeken ze speciaal voor jou het meest slechte en lichtste zakje wiet wat ze kunnen vinden. Lekker grabbelen in die bakken, vinden ze leuk. Er zitten een paar dames bij die cru zijn en zichzelf nog leuk en grappig vinden ook. De jongere dames zijn wel lief. Deze laten zich wel negatief beïnvloeden door de oudere dames. Beetje jammer. Daar naast is het feit dat de kwaliteit onvoorspelbaar is. Het gewicht van de gekochte wiet discutabel. De gemeente Zoetermeer vind het blijkbaar allemaal goed. Het is feitelijk oplichting als je kijkt naar de wet. Ze adverteren met een bepaald gewicht en naam. Maar dat is niet wat je krijgt, misleiding. Zal wel niet gelden in deze legale illegale handel.

-4

Is goed te doen en prijs kwaliteit is ook goed. En @smokeydebeer ik weet niet waar jij gehaald hebt maar ik betaalde 20,- voor 2,2 gr zilver