De Vliegende Hollander

Gedempte Zuiderdiep 63, Groningen

3.9/5(24)
non vérifié

Services

éditer
payer par carte accueillant pour les touristes stationnement facile zone fumeur L'information n'a pas été vérifiée par Greenmeister.

Heures d'ouverture

éditer

Critiques

12
topcomment

Prima shop. Ruime keuze aan wietjes en soorten hasj. Ook hebben de verkopers verstand van wat ze verkopen. Ze raden niet gelijk het duurste aan maar vragen specifiek waar je naar op zoek bent. Goeie tent en een goeie sfeer. Zeker een aanrader om een keer naar binnen te struinen!

9

Love it

7

Hele goede shop (L) (L) (L)

4

Mooie menu kaart, zelf kiezen welk bedrag je wilt vanaf 5 euro, leuk personeel, goede sfeer, zeer goede kwaliteit wiet en hasj.

4

Hele lekkere ECHTE Amnesia Haze

2

Goede shop, de kant en klare joints zijn alleen wat minder. Maar dat is bijna bij elke shop aan de orde.

2

Een goeie coffeeshop. Kwaliteit is erg hoog, veel keuze aan soorten. Voor mijn persoonlijke mening raad ik de g13 haze, AMG haze, en bubblegum aan. Voor de hasj de nieuwe lemon haze hasj, lekker zacht en smaakt heerlijk! Fijn vriendelijk personeel wat er veel verstand van heeft.

2

Altijd premium shit, maar kant en klare joints hebben echt een kut "M" filtertje, ga gewoon je eigen dan rollen

2

Nette Leute, gute Beratung, faire Preise

2

Goed

1

Echt een top shop goede kwaliteit wiet en heerlijke hash😀😀

1

Goeie shop Vriendelijk personeel

1

Superklasse coffeeshop met superlekker wiet 👍

1

Prima shop, vaak alleen erg druk, ga daarom liever naar de Reykja

1

Altijd spacen van de vliegende shit.

1

Leuke shop mooie mensen

1

De vliegende Hollander is absurd duur! En voor de prijs die je betaald krijg je meestal wiet waar je niet stoned van wordt. De spacecakes voel je ook niks van. Buiten dat, verkopen ze verschillende soorten wiet onder dezelfde naam.

1

Verder altijd prima, maar er zaten stofnestjes en veel haren in de Amnesia Haze. Een keer een haar ok. kan gebeuren. Maar dit is wel erg veel haren en stofjes. Gelijk minder trek.

1

Ja was te doen zeg maar

1

A big menu for sure, but not necessarily exceptional quality weed. But the worst part is the personnel. I haven't had such an unpleasant experience in a long time. I had to wait until the staff stopped talking to one another, and when I asked to see different weeds the girl kept sighing and made me feel uncomfortable. There are better shops in the city.

0

Prima cannabiswinkel[voorheen coffeeshop] Personeel is vriendelijk en het warenaanbod is meer dan goed, ik ben al klant toen {voormalige eigenaar}THEO B de Vliegende Hollander oprichte in de Haddingestraat toen ook de "Stichting STUF VRIJ PARTIJ"en later naar de Zuiderdiep verhuisde waar het nu zit. Ook voor de minima is er vanaf 5 euro Litle Bud het zijn kruimels maar uiteindelijk verkruimel je het toch en het is prima te roken en daar gaat het om.

0

Tot nu toe de beste shop in groningen waar ik ben geweest

-4

Voorgedraaide joints zijn niet te roken door de manier van draaien, geld weggegooid

-19

Wat een kut shop