De Vrolijke Gaper

De Vrolijke Gaper

Zone fumeurs
Payer par carte
Parking
Touristes autorisés

Coffeeshop non vérifié

Ce coffeeshop n'a pas été vérifié par Greenmeister et les informations peuvent être erronées. Cliquer sur 'edit' pour mettre à jour les informations.

Menu

Updated: 10/1/2022
 • sativa

  amnesia haze

  Boutique

  3,4 out of 5 stars

  19 notes
  €€€€
 • sativa

  jack herer

  Boutique

  3,5 out of 5 stars

  4 notes
  €€€€
 • sativa

  lemon haze 5 gram

  Boutique

  5 out of 5 stars

  1 note
  €€€€
 • 3,7 out of 5 stars

  37 notes
  €€€€
 • buitenwiet

  Boutique

  2,2 out of 5 stars

  5 notes
  €€€
 • 3,7 out of 5 stars

  3 notes
  €€€€

À propos du coffeeshop De Vrolijke Gaper

Ce coffeeshop et les informations sur cette page n'ont pas été vérifiés par Greenmeister - ils sont maintenus mis jour par des utilisateurs comme toi. Si tu as trouvé des informations incorrectes, tu peux modifier ce coffeeshop.

Adresse : Molenstraat 23, Gorinchem

Horaires d'ouverture

Jour Ouvert- Fermé
Lundi -
Mardi -
Mercredi -
Jeudi -
Vendredi -
Samedi -
Dimanche -

Avis

2.8 out of 5 stars

Basé sur 6 avis

Review data

5 star reviews

17%

4 star reviews

33%

3 star reviews

0%

2 star reviews

17%

1 star reviews

33%

Avis De Vrolijke Gaper

Aide la communauté en partageant ton expérience avec shop.

Recent reviews

17-08-2021

Erg onaangenaam personeel. We vroegen naar de beschikbare soorten wiet, maar dit was volgens mevrouw een hele rare vraag. Vervolgens werd er op de meest onvriendelijke manier gevraagd naar onze ID-kaart. Komen hier nooit meer terug, al is het om de hoek.

+3

  09-02-2024

  Heel goede shop supergoede wiet hash, joints en edibles geweldig personeel

  +1
   🍃 darkprince

   08-08-2021

   De wietsoorten die ze hebben zijn zeer goed en het personeel is vriendelijk valt altijd een praatje mee te maken

   +1
    🍃 duncanspock

    17-12-2023

    Was een jaar of 5 geleden nog legendarisch mede vanwege de prijswinnende wiet die meermaals de bokalen won van beste wiet. Is zwaar afgegleden op zowel prijs als kwaliteitsvlak. Het joviale personeel van weleer is gestopt, mensen die er nu werken maken geen klantvriendelijke indruk. Parkeren om de hoek is nagenoeg onmogelijk, je moet dan op het kerkplein staan en dus een parkeerkaart halen.

    0
     🌱 keltie

     03-01-2020

     Laatste keer dat ik hier geweest ben is wel enkele jaren geleden (Gorinchem ligt niet om de hoek en parkeren is een hel). Werd toen geholpen door twee gezellige oudere vrouwtjes. Aanbod was toentertijd vrij divers met verschillende binnen-, buiten- en hasjsoorten. Toentertijd een testertje, 5gr buitenwiet, gehaald waarna ik nog wel enkele keren terug ben geweest. Maar uiteindelijk is het de trip toch niet waard, maar mocht je in de buurt zijn? Zeker even langswippen.

     0
      🍃 smoking35

      10-08-2020

      Eerste en laatste keer dat ik hier geweest ben, wat n slechte dure coffeeshop. Loop er binnen zie ik n oud vrouwtje staan die nog net niet omvalt van ouderdom. Ik dacht dit moet een grapje zijn maar nee hoor het mevrouwtje kwam toch aan de toonbank om me vervolgens veel te dure wiet aan te smeren . 13,50 euro voor een “speciaal soortje” die ik elders voor een 10 de gram koop. En buitenwiet voor 6,50 de gram ja je hoort het goed buitenwiet. En dan zeggen dat de prijzen door de corona zijn gestegen wat n grapjas alsof de planten minder hard groeien door Corona. Vermijd deze dure shop mensen.

      -2