Joy

Wijnstraat 154, Dordrecht

2/5(41)
non vérifié

Services

éditer
payer par carte stationnement facile zone fumeur L'information n'a pas été vérifiée par Greenmeister.

Heures d'ouverture

éditer

Critiques

27
topcomment

De meiden zijn erg aardig er staat echter een knakworst die erg vol is van zich zelf. Een echt huftertje daarom ga ik er nog maar weinig heen jammer

18

Of dat arrogante loeder met dat vogelnest op d’r hoofd. Denkt ook dat ze Maria is.

8

Goede shop met lekkere wietjes en goede kwaliteit. Prijs ligt wat hoger maar dan heb je ook wat.

6

Na 25 jaar ....kap ik er mee met deze toko. Regelmatig word ik als trouwe vaste klant bejegend omdat ik geen legitimatie heb, daarom kom ik nietzoveel er meer. Het lijkt wel of de kwantiteit steeds minder wordt, dus duurder. Ga je even een pakje sigaretten uit de automaat trekken, na een gestoei met mijn indentiteitskaart....douwde ik twintig euro in de machine voor een pakkie sigaretten van 8 euri....ik kreeg maar 2 euro terug....die andere 10 euro....daar kan ik naar fluiten.... Die lange kankerhomo die daar werkt en mij geholpen had die kon geen tientje geven van zijn corrupte maffia baas....wat een kankertoko is het toch geworden....praatjues maken en een beetje vlot doorverkopen ...ho maar...

5

Dat heb ik nu ook van dat kleine huftertje met z’n arrogante houding. Bah. Ik ga nu naar Ashila, ook een goeie shop.

4

Vergeten de helft van je bestelling en zeggen vervolgens dat het niet waar is. Niet naar deze shop gaan!

3

De nieuwe medewerkers aldaar kunnen nog wel wat bijscholing gebruiken, als het om hoofdrekenen gaat. Het komt regelmatig voor dat "onbewust"zomaar wat geld wordt gegeven. Uit eigen ervaring komt het hoofdzakelijk door verwarring van diverse klanten en verkoper...en dan worden er fouten gemaakt, die eigenlijk niet hadden hoeven gebeuren; gewoon...SLORDIG!

3

Ooit een voorgedraaide gekocht, helaas zat smaakte deze naar ouwe shag, daar betaal je dan €4,50 voor.

2

Makkelijk bereikbaar in de binnenstad van Dordrecht. De Amnesia Haze en Bubblegum zijn op dit moment de enigste goede wietsoorten. De Joy heeft een probleem met gewicht en prijsverhoudingen. Zo betaal je bijvoorbeeld 7 euro voor 0.89 gram Top 44, je kan geen tientje halen of zo. Voorgedraaide joints zijn verspild geld. De rookruimte/lounge is leuk bedacht met drie delen, waar je kan gamen, poolen en tv kijken. Er is ook eten en drinken verkrijgbaar voor een redelijke prijs. De medewerkers zijn divers van aard, de meesten zijn aardig.

2

Het is echt een goeie shop, maar de personeels mogen echt wel klantvriendelijk zijn ze kijken allemaal alsof ze geen zin hebben om te werken en ze zijn de meeste dagen chagrijnig!!

2

Bubblegum valt vaak tegen. Soort van Orange but.. Daarom wissel ik soms van shop

2

Vandaag stond er een geldkanibaal achter de toonbank..... Ik koop voor een 16 pleuries en zakkie haze, van een magere kwantiteit. Ik betaal met 50 pleurie en krijg twintig terug. Hebben de balie medewerkers hun lagere school úberhaupt wel afgemaakt, of was dat nou hun slechtste vak...hoofdrekenen?

2

Tegenwoordig staat er een salami achter de toonbank

2

Goede shop..goede wiet. alleen waardeloos personeel leidinggevende!

2

Echte shop voor toeristen. Je kan heus beter kwaliteit krijgen in dordt alleen helaas is het bij alle andere shops altijd maar tijdelijk en heb je ook periodes dat het gewoon stukken minder is. Jou behoud wel dezelfde kwaliteit en het is niet super goed maar zeer zeker goed genoeg. Helaas wel iets duurder ik denk idd vanwege de toeristen die meestal gelijk joy zoeken. Helaas zeg ik eerlijk is de muis er niet meer. Vage coffeeshop was het maar met zeer goede weed grotendeels van het jaar. Vooral als je grote zakken ging halen

2

Waarom oordelen op iemand die je verder nooit ziet. Koop je shit en ga. Die mensen doen hun werk. Hoeven ook niks mee te geven. Beter dan andere shops in dord

1

Joy is best een duur zakie voor hoeveel je krijgt. Maar het is in ieder geval meestal wel goeie wiet. Er is ook veel plek om te zitten. Wat ik als gezellig zou beschrijven. Zeker wel een van de betere shops in de omgeving.

1

Cano mag beter kijken wie die aanneemt. Klant vriendelijkheid voorop men.

1

@janjaap ...soms krijg ik ook altijd het idee alsof er chemicalien worden gebruikt , als voeding tijdens de teelt. Dit fenomeen komt overal voor en door vele gebruikers gezien als de betere weed. Want je wordt er zgn meer van. Idd wordt je er ook meer van, bij sommige soorten denk ik wel eens te trippen, alsof je LSD hebt geslikt. vandaar ik alleen nog maar buitenlandse weed (thai/collumbia)....of koop gewoon hash... Bij buitenlandse weed en hash, heb je geen chemische voedingstoffen in het product, omdat in die landen gewoon in de open natuur gekweekt wordt, zonder alle poespas.

1

De verkoopwerknemers van deze shop kunnen niet rekenen, herhaaldelijk heb ik er op moeten wijzen dat ik te weinig en andere keer teveel krijg....frustrerend allemaal. Misschien toch maar een telraampje aanschaffen......1 1 is voor mij nog twee; geen vier, vijf, zeven of één..

1

.....gele poeder aan de wand van de zakjes Citral en Strawberryhaze...... Dat is uche-uche-uche ....niet al te best...gezond? Ik krijg moeilijkheden met ademen en ik ben er een paar dagen nog na werking ervan... Wat is dit......chemo?

1

...Jaren geleden ooit geweest, toen kende men nog spacecake.....nu kijken ze je aan of ze water zien branden en/of je wel goed bij je hoofd ben met je spacecake......hun product kennis valt best nogal wat bijspijkering nodig.

1

@yuksel Iedere dodo die niet de solicitatie rondes bij reguliere bedrijven doorstaan. Die komen wel aan de bak bij Joy... Een mooie leerwerkplek, waar je niet al te veel grijze cellen voor nodig hebt.

1

...Ik mis mijn grote grote vriend. Heeeel erg....waar is de Knakworst? Of heeft Knakworst al een andere betrekking....?

1

Die werkt tegenwoordig als magere-rookworst bij de HEMA.

1

Erg slechte wiet voor een hele rare bedragen en je krijgt ook nog is een mager zakje

1

@smokey83 Een overvolle knakworst bestaat niet....als je overvol bent ls worst en dit geval als een soort van knakwordt zit ik meer naar het Gelderse te denken...Rookworst? Ja, dat is ook worst.

1

@nicky .....Nog gekeken afgelopen maand....rond die tijd heeft mevrouw altijd een paar lekkere eitjes erin verstopt

1

Top kwaliteit stik bewerkt !!!! Stik gek

1

Ben daar net geweestzo veel euro gekocht vraag 2x is het goeie wiet arrogant knikt hij ja nou zal je wat zeggen wiet 3 x niks wiet ook 3x niks helaas zal deze cofeeschop niet meer bezoeken blijf wel lekker in Mijn eigen stad wiet halen tenminste verstand van kwaliteit en laten je wiet soorten gewoon zien dit is troep wat ze bij indica verkopen laten je ook niks zien kunnen goeie voor beeld nemen van andere Schops

1

Sommige lijken arrogant, maar dat valt wel mee. Bijvoorbeeld die knakworst waar over wordt gesproken is altijd eerlijk met je als je gewoon fatsoen hebt. En dat meisje met vogelnest is lief maar heeft zo nu en dan haar stekels. Ook niet zo raar als je kijkt met wat voor klanten ze af en toe te maken heeft.

1

Deze winkel is ernstig klant onvriendelijk.... Als ik in een kroeg een pakje sigaretten trek en geen wisselgeld terug krijg van het apparaat.....dan krijg ik van een menig kroegbaas mijn geld terug met een vermeende spijt betuiging. Bij deze maffiozitoko ligt dat anders, dat moet eerst met zijn leidinggevenden besproken te worden en kom maar na het weekend maar terug. Maar dan zijn alle medewerkers haas en weten ze in éénklap van niets.

1

Sterk verbeterd het laatste jaar. Goede wiet voor een redelijke prijs.

0

In de weekenden wordt je 's avonds geintimideerd en gepushed tot geweld door zeer agressief groepje, buiten en rond de shop. Dit gebeud vaker, dus niets nieuws onder de zon.....maar als het tot zover komt dat die lui met messen staan te zwaaien.... Of moeten wij als klanten voortaan maar een honkbalknuppel of zelf een blaffer kopen om ons zelf te verdedigen, want de politie doet toch geen kankermoer. Alleen als je klaagt, want dat is een laster blijkbaar. Het lijkt wel of de autoriteiten zelf geestesziek zijn geworden en oostindisch-doof

0

Als hier om dubbele tip vraag, dan jullie ernstig moeilijk......heel erg klant onvriendlijk

0

het is gewon een hoer die geen dubbele tip geeft...

0

..als vastklant krijg geen filterboek na vele bestelling

0

reat wiet! ferry goed!!!! i waz ztoned to the boon

-1

Dat ze die arrogante trut in dat hokje nog niet ingeruild hebben is me nog steeds een raadsel. Het loeder zit er al veel te lang en moet nodig plaats maken voor een fatsoenlijk iemand.

-1

Kut shop geeltje is beter

-1

11,50 aan een zakje wiet die 0 thc inhoud. Kon beter sigaretten halen ;) En dan nog zeggen dat ik geen geluk heb, hoe kan je je product kwaliteit overlaten aan de geluk van een consument? Zeer ontevreden over kwaliteit van product en vind het helemaal niet kunnen dat ze er niets aan “kunnen” doen als je niet tevreden ben met je aankoop.

-1

De polm is slecht van kwaliteit en ook de enige hasj die ze hebben. Indica 200 meter verderop is veel beter dan Joy!

-1

Die voorzichtig gezegt “getinte” jongen met korte dreads die achter de balie staat mag er zeker wel blijven, woww.. ☺️

-1

Gewoon goed personeel, goede service! Enne een ieder die zeikt....rook er eerst 1tje voor je naar binnengaat

-1

'S avonds wordt er regelmatig harddrugs aangeboden, verscheidende keren gemeld, maar doet niets en haalt schouders op.

-1

WAT een KUTshop!! Naar de maan met ze! Ik rijd 25 km omdat nergens anders de shops open zijn. Ik denk mooi die joy daar ik ga daar naar toe. Stap ik mn auto, tank mn laatste euro benzine en kom daar net mee toe. Eindelijk regen gladde banden weinig benzine moneystress maar k ben er. Blij. Pinnen ze niet onder de 10 euro en ik heb nogmaar 9 euro op mijn rekening staan wetende dat ze bij joy voor 7 euro verkopen. Mag ik weer terug want ze willen geen uitzondering maken. Kom daar serieus al langer dan 10 jaar..fucking 25km terug rijden voor niks. Weet je, ergens anders pinnen ze helemaal niet, of verkopen ze alleen van 10 euro. dus dan heb je sowieso pech. Maar je denkt daar niet dat j eonder de 10 euro niet kan pinnen. of even niet dan het was nog vroeg. Helemaal niks meer vandaag... geen benzine meer