Sky High

Fluwelen Burgwal 1-c, Den Haag

2/5(13)
non vérifié

Services

éditer
payer par carte zone fumeur stationnement facile L'information n'a pas été vérifiée par Greenmeister.

Heures d'ouverture

éditer

Critiques

9
topcomment

absoluut niet heen gaan! 2 gram snow white gehaalt maar er zat maar 1.8 in langs geweest voor compensatie zou volgende dag terug komen omdat de baas er dan zou zijn maar volgende dag precies zelfden verhaal erg slechten service neem zowiezo weegschraal mee als je hier wat gaat kopen ;)

5

Meermaals deze coffeeshop bezocht, helaas is het personeel erg onvriendelijk en is het interieur ook wel aan vervanging toe.

5

De hasj was heel chill, de dames achter de bali ook vrij chill. Boven had je houten stoelen en geen banken, dat was iets minder chill, maar alsnog wel chill. We waren onze eigen consumpties naderhand bij de bali vergeten, dat was niet echt chill. Al met al was het vrij chill tot heel chill.

2

Goed bereikbaar

1

The worst of town

0

Wat een tering shop zeg, koop je voor 50 euro wiet moet je nog vloei en tip erbij ? ik jawel hoor, krijg ik 3 vloei en 3 tip ipv pakje vloei met tip zoals dat hoort als je voor veel geld haald, daarnaast is de kwaliteit echt kut, je mag ook geen pet op, en die oudere vrouw komt zwaar gemaakt over die doen dit niet voor plezier of met passie zoals ze dat zeggen

0

Best Lemon Haze in Den Haag, hands down, don't @ me. And all the workers there are so nice. I keep going back for more and more and more. cl=

0

Erg onbeschoft behandeld. Laatste keer dat ik hier langs ben gegaan

0

Die twee oudere vrouwen achter de kassa walgelijk! Altijd zo super chagrijnig en te snel op hun teentjes getrapt. Ik ben normaal nooit van de reviews schrijven, maar deze doe ik met plezier.

0

De mensen achter de balie zijn nooit blij en de wiet en hasj is keer op keer erg slecht . Ook de prijzen zijn belachelijk , toeristen shop !

-1

Goede shop kan er lekker zitten allen prijzen zijn raar en niet de beste wiet

-1

Niet heen gaan zeer slechte wiet er zitten zaden in de wiet soorten die in de actie zijn het is echt zooi