The Brothers Coffeeshop

Heerlerbaan 160, Heerlen

2.3/5(9)
non vérifié

Services

éditer
stationnement facile zone fumeur payer par carte L'information n'a pas été vérifiée par Greenmeister.

Heures d'ouverture

éditer

Critiques

2
topcomment

PERMANENT GESLOTEN. VERGUNNING KWIJT!!!

1

Prima shop, ik kom er al vele jaren. Altijd een groot aanbod en de prijzen beginnen laag. Onzin dat je niet stoned zou worden van de wiet daar. Geloof maar dat deze coffeeshop (zoals elke) een hoop vaste klanten heeft, die heel wat gewend zijn. Denk je dat die nog zouden komen als ze niet stoned werden? Toch 1 ster aftrek voor de pure joint, die helaas niet volledig puur is, maar toch tabak bevat.

0

Weet er iemand welke soorten hasj ze hier verkopen ?

0

Ik ben wel gewend om genaaid te worden zodra ik buiten Amsterdam mijn wiet haal! Maar deze shop slaat alles. Ziet vanaf 3 meter afstand al dat het klote wiet is. Toch maar halen, voordeel van de twijfel geven. Maar DAMN wat is dit slecht zeg. 2 soorten gehaald en 2 keer slecht. Smaakt niet en je wordt echt niet stoned. Nooit meer. Jammer dat de andere shop dicht was op maandag. 1 ster fokkers! Zelfs die is ie niet waard.

0

Voor de blowers die al heel wat gewend zijn is deze coffeeshop heel erg af te raden want je voelt er niets van. Het ziet er ook niet goed uit. Je kan ook niet zien hoeveel gram erin wordt gedaan. Voor de minder fanatieke blowers zal dit “misschien” wel een effect brengen maar het is nog steeds af te raden want zo hoort wiet niet te zijn in een coffeeshop. Zeer slechte kwaliteit!!

0

Slechte kwaliteit op de microgram afgeweegt en dan ook nog vol takjes

0

eerste 2 keren goede kwaliteit maar laatste 4 keren echt slecht kwaliteit en minder dan betaald gekregen

0

Waardeloze kwaliteit weed... prijs/kwaliteits verhouding = abominabel! White widow à €9,-/gram, veel takjes, compleet groen en niet zoals je van white widow gewend bent, witte "kristallen". Ik heb zelf 9 jaar in een coffeeshop gewerkt en ik ben nog nooit zo belazerd als bij The Brothers!!!! Kom er nooit meer... Für unsere deutsche Freunde... bitte geht nach Heerlen (Capricorn) oder Eygelshoven (Ouiam). Dort gibt es noch Kwalität!

-3

Ich War diesen Monat da und habe devil haze geholt War gut aber konnte nicht schlafen aber stehe eher auf koma gras was einen zum schlafen bringt