The Wall

Marconilaan 23-c, Eindhoven

3.5/5(18)
non vérifié

Services

éditer
payer par carte stationnement facile zone fumeur L'information n'a pas été vérifiée par Greenmeister.

Heures d'ouverture

éditer

Critiques

7
topcomment

Personeel is ongeïnteresseerd 😂 Loop de volgende keer eens binnen met een dildo op je voorhoofd 🤣

3

Goede shop, leuk personeel, heerlijk goed gevulde ww jointjes voor een hele schappelijke prijs(stoned gegarandeerd) en word snel geholpen. 5sterren voor het personeel en 5 sterren voor de wiet. Estefano is OUT.

3

Het spul is prima maar het personeel is chagrijnig en ongeïnteresseerd. Ik voel me daar niet op m'n gemak en kom er niet graag. 1 sterretje maar omdat ik een vriendelijke bediening onwijs belangrijk vind.

2

Goede service en heerlijke hasj waarvan je lekker stoned wordt Naar mijn mening de beste shop van eindje

1

Iets duurdere shop , maar wel topkwaliteit .. zeer stabielen shop 👌👌👌

1

Bij The Wall denken ze dat ze goud verkopen en mensen kunen vragen wat ze maar willen zolang een strain maar fancy klinkt. Met als gevolg absurde prijzen zoals 25(!!!!) euro voor een grammetje "super"kush. En dan komt hun zogenaamde Cali en Canadese wiet ook nog gewoon uit Spanje.

0

Eergisteren liep ik vanaf Erp naar The Wall, kiezen,, eerst Jumbo voor cola of eerst "the wall" voor wiet... Hardhandig uit de jumbo verwijderd door een uitsmijter om een meningsverschil over privacy rechten voor burgers loop ik enigszins aangedaan de coffeeshop binnen... de medewerkster ter plaatse ziet mijn teneergeslagenheid en is vriendelijk en een beetje voorzichtig..Ze is vrolijk en blij( het was mooi weer) met 2 gram critica hash in me zak en met vrolijkheid aangestoken door de vriendelijke behandeling loop ik daarna snel weer terug naar Erp ( 12 uur gelopen die dag) De hasj doet het lekker in mijn vaporizer met vape kruiden op de bodem van de vulkamer...

0

İts not cheap as İts displayed here..

0

1/2 -Ik moet zeggen dat ik sommige waardeloos vind. Ja ook het personeel kan wel eens een mindere dag hebben, maar hoe hun zich naar jou gedragen heeft vaak ook te maken met hoe mensen zich opstellen. Qua prijs / kwaliteit verhouding is deze shop best goed. Qua prijs dat het duurder zou zijn kan ik niet mee eens zijn. Er zijn shops die wiet en hasj goedkoper onder de zelfde naam verkopen, maar dat betekend niet dat dit ook de zelfde wiet / hasj is!! Je kan over je hele bestelling misschien een euro of 2/3 duurder uit zijn, maar daar staat wel tegenover dat de kwaliteit over het algemeen stabiel is. Je hoeft niet bang te zijn dat je gebruikelijke wietje anders smaakt en of voelt. Als je optelt hoe vaak je bij andere shops geld weg gooit omdat de levering een totaal andere bagger kwaliteit heeft, dan valt deze shop nog best goed in de prijzen. Ze krijgen van mij 1 ster minder omdat recentelijk hun prijzen systeem hebben omgetoverd. Ipv per gram te kopen doen ze het nu per zoveel euro

0

Lekkere weed en de dames achter de Balie ook!👍👍

0

De critical is een van beste hasj die ik ken. Helaas vind ik het personeel niet zo vriendelijk, waardoor ik liever ergens anders heenga. Wel netjes dat ze je de wiet vaak laten ruiken als je twijfelt of niet goed weet wat je moet kiezen.

0

Nou bedankt dat jullie me slechte wiet verkocht hebben nu bent u een vaste klant kwijt¡!!!!!!!!!!!!

0

De zaak is dicht waardeloos op internet staat tot 2400 maar het is 0800 slechte wiet verkopers

0

Leuke vrouw achter de balie :). Strawberry haze gehaald. En Jezus was is dat lekker man!

0

Vandaag 5 gram Brilliant gekocht voor 75 euro. Goede haze maar zit vol blinkende schilfers, 2mm vlokken. Ik kan niet zien wat het is met het blote oog. Dacht eerst iets van verpakkigsmateriaal ofzo maar het zit ook in de toppen.

-1

Haal de voorgedraaide crystal royaaltjes. Prijzig, maar wel echt top. De rest is bagger. ongeïnteresseerd personeel. Dit is een grab and go shop. Parkeren om de hoek.

-1

Deze shop moet uitbreiden

-3

Kut shop, moet je zeker niet zijn als je eens gezellig wil blowen...

-9

Super Personeel! Beste kwaliteit!