Upstairs

Beekstraat 12, Arnhem

2.9/5(12)
non vérifié

Services

éditer
zone fumeur payer par carte stationnement facile L'information n'a pas été vérifiée par Greenmeister.

Heures d'ouverture

éditer

Critiques

1
topcomment

A bit on the pricey side, but good quality product, so worth it.

1

Fijne shop vriendelijk personeel en altijd lekkere haze! Soms te druk maar dat is alleen maar een goed teken

1

Chille ruimte om te zitten. Veels te hoge prijzen voor de kwaliteit die ze leveren. Jammer dat alles achter de schermen wordt gewogen en gedaan zo weet je nooit waar je mee te maken hebt. Heb je een grammetje weggerookt en wil je dezelfde dag nog een keer langs komen? Dan wordt je heel vriendelijk verzocht deze shop te verlaten omdat maximaal 1x per dag een bezoek mag worden gebracht ook dit vindt ik een ronduit schandalige manier om met je gasten om te gaan.

1

Fruit punch is goeiee goeiee

0

Nice shop, good weed, friendly team. To crowded to have a chilled stay.

0

Goede wiet, wel wat prijzig. Vooral vergeleken met sommige andere shops in de stad. Ga er daarom niet te vaak heen. Afwegen duurt soms ook wel vrij lang hier. Niet de meeste gezellige plek om te gaan zitten ook. Wel netjes en goed onderhouden allemaal.

0

Als vrouw krijg ik vaak mooie zakjes mee, maar mijn vriend daarintegen...(net aan 2 jointjes uit n gram??) Nette schone shop wel beetje aan de prijzige kant. Alleen jammer dat alles achter een muurtje wordt gewogen en verpakt

0

De wiet hier is erg goed alleen erg prijzig. De medewerkers zijn super vriendelijk ligt eraan wie er achter de toonbank staat, er hangt een erg leuke vibe in de shop onder klanten en medewerkers. (Vind ik persoonlijk natuurlijk)

-1

in het verleden wel eens speciaal heen gereden voor haze die toen echt super was , echter is het de laatste paar x allemaal rommel 12 euro per gram voor haze en dan nog rommel geven ook . ik zou er trouwens niet van versteld staan als deze shop meerdere bakjes heeft . volk dat namelijk vaker komt wordt gewoon voor getrokken . wiet wordt achter in een hokje afgewogen en ze zijn ook niet de snelste . ik adviseer deze shop over te slaan ,

-1

Regelmatig bij deze shop geweest en kan hem aanraden als je normale wiet wilt, op het moment dat je voor iets speciaals gaat zitten hun altijd ver boven de waarde en smaak en sterkte valt ook vaak tegen. Klantvriendelijkheid is te afhankelijk van wie er staat en duurt vaak lang. Je bestelling word achter in het keukentje klaar gemaakt wat ik erg onpersoonlijk vind en gewoon vreemd overkomt.

-2

Vieze wiet waar je na 2 trekjes al zware koppijn van krijgt. Is altijd gevuld met toeristen die toch niet terug komen om te klagen en dat weten ze daar!

-10

I´ve never been there