Zoo

Puntenburgerlaan 72, Amersfoort

2.3/5(37)

Services

éditer
payer par carte stationnement facile zone fumeur touristes autorisés L'information n'a pas été vérifiée par Greenmeister.

Heures d'ouverture

éditer

Critiques

8
topcomment

slecht. personeel onvriendelijk, ziet eruit als hanggroep jongeren die na 1 vraag al op hun tenen staan om te zeggen dat je blind bent omdat ik het logo op zijn vestje niet gezien had. enorme logo van 2 bij 2 centimeter op een open trainings jasje. geen welkom gevoel. vraag om advies en kreeg alleen als antwoord. wat jij wil. beetje hetzelfde idee van een oude western, dat je zo'n salon binnen komt, door de klap deuren en iedereen kijkt je aan van wat kom je doen. Muziek was niet mijn ding. maar ik wou eigenlijk na 5 seconden al weg. product was gemiddeld. bij vertrek zei ik netjes: Werkse! maar kreeg geen antwoord terwijl hij me wel aan stond te kijken. het "horeca" begrip was er niet te vinden.

5

Dit is echt een hele slechte coffeeshop. Zeer onvriendelijk onguur en ondeskundig personeel. Intimiderende “ beveiliging “ voor de deur. Absoluut geen aanwinst voor de verdere normalisering van cannabisgebruik in Nederland. Zo wil je geen shop in je buurt. Gelukkig komt er nu snel meer concurrentie in Anersfoort. Hier hoef je gelukkig nooit meer heen

3

Nee niet

2

Slechtste shop van Amersfoort 100%

2

Het personeel van de shop is klant onvriendelijk(met een paar uitzonderingen). De kwaliteit van de wiet is echt om te huilen. Ze hebben daar bakken staan waar het wiet in zit, maar laten de bakken altijd open staan. Het gevolg is dat het erg droog is en de kwaliteit gaat achteruit(miss was de kwaliteit al slecht voordat het de shop binnen komt). Ik ben erg blij dat er concurrentie in Amersfoort is gekomen, hopelijk zien ze eindelijk in dat de slechtste shop van Amersfoort is. Als de eigenaar of iemand van de shop dit leest, ga een keer bij Boerejongens kijken in Amsterdam, daar kunnen jullie nog heeeeel veel van leren.