Joint Venture

Munterstraat 4, Arnhem

4.1/5(20)
non vérifié

Services

éditer
payer par carte zone fumeur stationnement facile L'information n'a pas été vérifiée par Greenmeister.

Heures d'ouverture

éditer

Critiques

17
topcomment

Prijs kwaliteit valt helemaal niet tegen bij deze shop! Je krijg bij de meeste soorten 1.2gr voor een tientje. De wiet is wat minder sticky dan sommige andere shops, maar daardoor heb ik het idee dat het juist wat natuurlijker is. Het klompt wat minder samen. Een van de enige shops in Arnhem waar ze tenminste vriendelijk en goed personeel in dienst hebben. Sommige shops kijken ze je niet eens aan, of is het "wat moet je"".

12

Gezelligste shop van Arnhem. Er komen daar zoveel verschillende mensen. Ligt lekker midden in het uitgaansgebied. Vriendelijk personeel en leuk ingericht. Ik kom er al 15 jaar Wiet: 4/5 Personeel 5/5 Sfeer 5/5

10

Dit blijft toch echt wel.mijn favoriete shop. Het personeel is altijd erg klantvriendelijk en beleefd. Zelf rook ik bijna alleen maar wiet en daarvoor zit ik dan hier aan t goeie adres. Voor bijna alles krijg je 1,1g en voor sommige 1,2 als je €10,- besteedt. Wiet 4/5 personeel 5/5 sfeer 6/5.

5

Joint venture is een knusse coffee shop met uitstekend, gezellig personeel. Die wiet is prima. Wel eens waar niet de sterkste uit Arnhem, maar zeer zeker niet de slechtste. JV is ook de enige shop uit Arnhem waar ik aanraad om daar ook nog even te blijven met vrienden. In plaats van wiet halen en weg wezen. Er zit altijd een diverse groep mensen. Je kunt pizza bestellen en de hele avond spelletjes spelen. Echt een aanrader!

5

Goede sfeeer, mooie muziek en wiet, daarvan ik knetterstoned word!

4

Topshop, leuk personeel, leuke sfeer en goede wietjes! Goede prijzen(ik weet niet waar je verder in het centrum van Arnhem een kopje thee voor een euro kan halen) en leuk aanbod!

4

Gezellige shop, fijne plek om te zitten. Helaas geen pinautomaat en de prijs kwaliteit verhouding qua wiet valt een beetje tegen. Daarentegen is dat bij de hasj niet het geval.

2

Goeie kwaliteit en vriendelijk personeel, er hangt een fijne sfeer

2

Fijne shop!

1

Gezelligste shop van Arnhem, kwaliteit is mischien niet 't beste van de stad maar het is zeker niet slecht. Ook de prijs/hoeveelheid verhouding is netjes. Erg vriendelijk personeel zolang je je een beetje gedraagd. Ze hebben een groot aanbod en dan niet alleen om te blowen, meerdere soorten snacks voor maar 1 euro en veel keus om iets te drinken, zowel frisdrank als koffie en thee.

1

Vriendelijk personeel, neemt de tijd, zelfs nu corona nogal een wachtrij creëert. White Widow, Northern Lights en Amnesia haze geprobeerd van hier en waren allemaal top. Prijs/kwaliteit verhouding is goed!

0

Deze shop voelt altijd een beetje als thuiskomen. Personeel is top!

0

Fijne stoelen en aardige mensen

0

Fijne shop met een goeie rookruimte. Amnesia haze is hier echt waanzinnig

0

Kom hier graag, amnesia is top, 420 boys

0

goed service, wiet goed, high

0

very good very good

-3

Slechtse shop van Arnhem

-4

Nice place with a friendly team. Underperforming products. I bought weed that wasn't dried properly and tasted fermented. Bad, bad taste with strange throat scratches. I dropped it into the bin cause I was unsure about the spores in it.

-5

Als nederlander heb ik vele shops gezien en bezocht in mijn leven. Helaas is deze coffeeshop bij verre de slechtste die ik ooit heb meegemaakt. De rookruimte is relax en chille huiskamer. Helaas is alle wiet voorverpakt en in een lade weggestopt. Voorverpakt heb ik niet al te veel moeite mee persoonlijk maar zodra het achter deuren/muren/lades gestopt wordt begint ik het wel vreemd te vinden. Verder stoor ik me geweldig aan het feit dat ik geholpen wordt door een student met de benen lekker over de counter heen jointje op de lip dit vindt ik niet klantvriendelijk. Daarnaast heb ik hier nog niet wiet gehad waar ik stoned van werd heb deze shop heel veel malen de kans gegeven maar ben daar nu ook mee gestopt. Het enige wat ik nog kan aanraden bij deze shop is een lekker party jointje voor onderweg.